U19 Träningsmatch: Förlust mot IFK Ölme

Degerfors IF U19 spelade ikväll en träningsmatch mot IFK Ölmes A-lag på Stora Vallas konstgräsplan. Matchen slutade 1-4 trots en spelmässigt bra insats av det unga DIF-laget.

IFK Ölme ledde med 2-0 i halvtid innan Degerfors reducerade i inledningen av den andra.

Joel Kyrkjö Beckman hittade Viktor Skoog med ett instick centralt och Viktor placerade in kvällens enda DIF-mål.

Bortalaget satte därefter alltså ytterligare två mål och vann med komfortabel marginal.

– Jag tycker ändå att vi spelar ett bra anfallsspel och tar oss till många lägen men tyvärr är vi inte tillräckligt effektiva idag säger DIF-tränaren Roger Werner efter matchen.

Alla Ölmes mål kommer efter fasta situationer fortsätter Roger och menar att det i dessa lägen syntes att DIF U19 mötte ett seniorlag ikväll.

– Det vi också kan ta med oss är att vi trots ett jobbigt läge aldrig gav upp utan fortsatte kriga på till slutet avslutar Roger Werner.