feedback
Stora Valla

U19 hade chanser i massor men 1-1 mot IFK Kumla

Degerfors IF U19 dominerade gårdagens hemmamatch mot IFK Kumla totalt. Trots detta fick laget nöja sig med en poäng då slutresultatet skrevs till 1-1.

Degerfors hade väldigt många avslut i torsdagskvällens match mot IFK Kumla på Stora Valla. 10 avslut på mål, 10 utanför målramen och därtill samma antal hörnor  Hemmalaget hade dock förtvivlat svårt att omsätta det spel och målchansmässiga övertaget i antal gjorda mål.

DIF tog till slut ändå ledningen i den 66:e minuten.

Hugo Eriksson slog en frispark från högerkanten som José Segura Bonilla nickade in i nättaket från sin position vid straffpunkten.

Bara sju minuter senare kom kvitteringen. Den föregicks av en omställning och ett inlägg samt att en DIF-back halkade vilket orsakade ett självmål.

– Vi borde vunnit matchen med 4-5 mål om man ser till antalet målchanser vi skapar säger DIF-tränaren Roger Werner. Spelmässigt gör vi en bra match men vi är alldeles för uddlösa när vi får våra lägen avslutar Roger.