Köp biljett till Degerfors IF - Falkenbergs FF 25/6 19:00 MENY

Storförlust för tamt DIF U16

28 april, 2017 kl. 16:05

Degerfors IF U16 hade ingen av sina bättre dagar när man i måndags tog emot BK Forward på Stora Valla och förlorade med 4-0. DIF drabbades tidigt i matchen av några skador och tvingades göra ommöbleringar i laget som sedan uppträdde håglöst och aldrig var nära poäng.

Forward tog ledningen i den 14:e minuten då Mattias Mannerstål blev målskytt. Nio minuter senare utökade Anes Edris ledningen och fem minuter före halvtidsvillan satte Bojan Sulafic tredje fullträffen.

– De gör 3-0 på oss i första halvlek och det är kanske något mål för mycket sett till spelet säger DIF-tränaren Jonas Svensson. Vi hade några heta lägen att kvittera till 1-1 men vår insats är svag, Forward var betydligt hetare och vi var inte riktigt där, anser Svensson.

Slutresultatet fastställdes av Svante Svedin i den 63:e minuten. Sex minuter senare drog Anas Sami på sig sitt andra gula kort och blev alltså utvisad.

DIF-tränaren Jonas Svensson var naturligvis besviken efter matchen:

– Forward vinner med 4-0 och det är ett rättvist resultat. Vi pratade mycket inför matchen om hur vi ska uppträda i olika situationer men tyvärr klarar vi inte alls att genomföra det idag. Vi får göra en bra träningsvecka nu och komma laddade till nästa match för alla kan betydligt bättre avslutar Jonas Svensson.