feedback

Semesterhälsning från Stefan Jacobsson

Det har snart gått ett år sedan Stefan tog över ansvaret för a-laget. Säsongen 2016 är lagd till handlingarna och att inneha femteplatsen i Superettan under sommaruppehållet känns säkert riktigt bra. Men helt nöjd är han inte. -Visst har vi haft flyt i några matcher, men det finns matcher där vi inte kommit upp i nivå. Men i det stora hela är Stefan nöjd. -Spelidén har vi satt och vi jobbar på ett bra sätt. Vi har bra energi och harmoni i laget och det är oerhört viktigt.

Men nu är det några veckors ledighet och när vi bad Stefan skicka över en bild från semestern, då valde han den här! Så även om han har sina funderingar över höstsäsongen så är väl detta ett bevis på att han utnyttjar ledigheten på bästa sätt!