Anders Julin

Förstärkning i det röd-vita gänget!

Vi välkomnar varmt Anders Julin, vårt senaste tillskott i det röd-vita gänget. Anders ska, med sin breda erfarenhet av att utveckla och fördjupa partnerskap i affärsvärlden, vara en extra resurs i kontakten med våra partnerföretag under hösten. Vi frågade Anders:

Vad är din bakgrund?

Jag har jobbat med försäljning i olika former under 13 år. Jag har drivit egna bolag och hjälpt många företag runt om i Sverige att skapa bättre resultat genom att utveckla ledarskapet och kapaciteten i organisationen.

Varför Degerfors IF?

Till att börja med är jag en stor supporter och är uppväxt i Degerfors.

Under den allsvenska perioden på 90-talet missade jag bara en hemmamatch så min passion för laget och föreningen har alltid varit väldigt stor.

Jag var aktiv spelare i DIF från att jag var 7 år och fick tyvärr sluta efter juniortiden eftersom jag inte höll måttet att ta en plats i A-truppen. Jag har i många år velat jobba med Degerfors IF och när familjen nu valt att flytta hem till Värmland från Stockholm så fanns möjligheten för mig att göra det. Jag ser en stor potential i att utveckla sälj och marknadsarbetet tillsammans med våra befintliga och blivande samarbetspartners för att skapa förutsättningar till bra sportsliga resultat i framtiden.