Köp biljett till Degerfors IF - IFK Värnamo 2/6 18:00 MENY

Degerfors IF vidare i Svenska Cupen

24 augusti, 2017 kl. 10:03

Det blev en tuff resa och en tuff match i Piteå. Vår tränare Stefan Jacobsson ger cred till Piteå som hade ett bra organiserat försvarsspel och fick flera vassa  kontringar trots att Degerfors hade stort bollinnehav.
-Piteå hade tre jättelägen att göra mål, säger Stefan, men vi borde ha punkterat matchen under ordinarie tid. Vi hade 7-8 vassa chanser och hade vi fått ett tidigt mål så hade matchbilden blivit helt annorlunda. Nu fick vi 120 jobbiga minuter plus straffar och är glada att vi gick vidare i ”cupen”.

Målskyttar från straffpunkten:
Nikola Ladan
Sargon Abraham
Mihlali Mayambela
Filip Stankovic

Avancemang i Svenska Cupen för Degerfors alltså, med flera trevliga försäsongsmatcher!