Rikard Werner…en äkta ”Bidragshjälte” läs hans brev!

Hej Degerfors IF,

jag vill skänka 1kr/åskådare. Jag vill även skänka 1000 kr till er i gåva, utöver åskådarbidraget. Detta gäller matchen Degerfors IF – IK Frej, Stora Valla, kl. 14.00, lördagen den 23 september.
Detta för att jag älskar älskar fotboll och Degerfors IF.
Men även för, István Wapetits, Paul Sarwe, Bernt Bjurström, Björn Werner, Yngve Hjärpe, Jannelunds SK, Kanadskogen, Stora Valla, Bosna, järnverket, Sveafallen, Berget, ”Skitiga bullen”, Môckeln, Bengt Hagström, Karsten Kurkkio, Kamratföreningen, Vulkanerna, Fotbollsmuseet, Heikki Skålberg, Roger ”Rögla” Jansson, Gunnar Rydholm, Gunnar Nordahl, Bröderna Aronsson, ”Skjorta”, ”Sippa”, Olle Åhlund, Tore Karlsson, Sven Augustsson, Lasse Heineman, Ralf Edström, ”Svennis”, Börje Andersson, Tord Grip, Sören Cratz, Mats Johansson, Jonas Granath, Michael Öhrman, Henrik Berger, Leif Olsson, Dusko Radinovic, Vujadin Stanojkovic, Milenko Vuckcevic, Ulf Ottosson, Dan Fröberg, Ivan Djuric, Andreas Andersson, Daniel Tjernström, Marino Rahmberg, Andreas Johansson, Olof Mellberg, Tomas ”Hulån” Olsson, Sebastian Henriksson, Sebastian Karlsson, Jonas Bohlin, Fredrik ”Pajen” Nilsson, Jonas Lindskog, Ola Toivonen, Niklas Klingberg, Mikael Nilsson, Patrik Werner, Markus Karlsson, Johan Bertilsson, Eric Jernberg, Amadaiya Rennie, Peter Samuelsson, Shpëtim Hasani och alla andra i/runt dagens upplaga av Degerfors IF.
Detta är även för min Farmor och Farfar; Gullan & Rainer Andersson, min pappa Göran Andersson och min farbror Mikael Rainersson som lärde mig vad fotboll och Degerfors IF är och alla goda saker sporten för med sig samt vilken anrik förening ni är!
Tack för alla stunder och minnen genom åren; glädjefyllda som becksvarta. I slutändan blir alla fotbollsminnen bra minnen.

Låt Vulkanen mullra för tid och evighet!

Med vänlig hälsning,

Rikard Werner

PS. Jag kom på att jag glömde nämna både Stig ”Stisse” Ekman och Mikael ”Måsen” Mårtensson DS.