Möt Sargon inför matchen mot Åtvidaberg

Vi tog oss ett kort samtal med Sargon Abraham innan bussen drog iväg från Stora Valla med destination Åtvidaberg.

Hej Sargon, hur går snacket i truppen inför matchen?
– Vi ser det här som en väldigt viktig match och det gäller såklart båda lagen. Vi vill vinna för att titta högre upp i tabellen med tanke på att både Öster och Falkenberg tappade poäng. Åtvidaberg har verkligen kniven mot strupen, så det blir en tuff match.

I segermatchen mot Frej så var det ju kraftig dominans från er sida. Vad var det som gjorde att ni vann den matchen?
– Allt stämde och alla gjorde sitt för laget. När vi kommer upp i den nivån slår vi alla lag i den här serien och kan dominera matchbilden.

Är det något ni behöver utveckla inför dagens match mot Åtvidaberg?
-Vi vill alltid bli bättre på allt men vi har lagt upp en annan matchplan än den mot Frej. Det är viktigt att vi inte glömmer bort att Åtvidaberg trots tabelläget är ett väldigt bra lag och kommer ge allt för att vinna.

Kör hårt Sargon och ni som inte tar er till Kopparvallen i Åtvidaberg kan se matchen på Cmore med start 17:00.