Degerfors IF förlänger med tränartrion!

Huvudtränare Stefan Jacobsson, assisterande tränare Andreas Holmberg och Tobias Solberg skrev idag (tisdag 10/10) på ett 2-årskontrakt med Degerfors IF.

Ordförande, Leif Rosén
Vi vill satsa långsiktigt och med kontinuitet. Vi är mycket nöjda med det Stefan, Andreas och Tobias har presterat och de har vårt fulla förtroende att leda laget vidare.

Klubb/Sportchef, Patrik Werner
Vi har jobbat med det en tid och är väldigt glada att det är klart. Nu fortsätter pusslet med spelartruppen för 2018.

Huvudtränare, Stefan Jacobsson
Det är en väldigt bra känsla att fortsätta leda laget och att få göra det tillsammans med Andreas och Tobias. Jag hoppas också att målvaktstränare och det medicinska teamet blir kvar så vi har samma organisation och kan fortsätta jobba vidare med det vi har påbörjat. Nu gäller det att sy ihop slutspurten på serien och vi är fullt fokuserade på matchen mot Norrby till helgen.