Köp biljett till nästa hemmamatch MENY

Erik Lindell lånas ut från IFK Norrköping till Degerfors IF, säsongen 2018

24 november, 2017 kl. 14:00

Erik Lindell har skrivit ett nytt kontrakt med IFK Norrköping och kommer från 1 januari vara utlånad till Degerfors IF hela säsongen 2018.

Vi är väldigt tacksamma över det samarbete vi har med IFK Norrköping och Jens Gustafsson! Erik kom till oss 2017 och har gjort succé. Han har haft en positiv utveckling och är absolut en av seriens bästa ytterbackar. Vi är väldigt nöjda och det ska bli fantastiskt kul att följa hans utveckling under 2018, säger klubbchef Patrik Werner.

Jag har haft ett jättebra år i Degerfors och vi har börjat bygga på nåt bra. Kan vi behålla så många som möjligt så tror jag vi kan vara ett topplag nästa år. 2017 har varit väldigt givande för mig, jag har fått förtroende och speltid och känner att jag utvecklats som spelare. Spelsystemet vi har passar mig bra och jag trivs socialt i Degerfors.
Jag vill rikta ett stort tack till alla, tränare, spelare och supportrar som tagit emot mig med öppna armar och jag är väldigt laddad inför nästa säsong, säger Erik Lindell