Köp biljett till nästa hemmamatch MENY

Jonas Olsson har skrivit på ett 2 års kontrakt!

24 november, 2017 kl. 15:00

Degerfors IF förlänger kontraktet med Jonas Olsson.

-Vi har skrivit ett 2 års kontrakt med Jonas. Han har varit jätteviktig för oss och gjort en fantastisk säsong. Jonas är nyopererad och är tillbaka i träning under februari. Han är en av seriens absolut bästa backar så vi är väldigt glada att ha Jonas med på tåget, säger klubbchef Patrik Werner.

-Det har alltid varit givet för mig att förlänga så jag är nöjd att det blev nytt kontrakt och att klubben vill ha mig kvar. Jag har känt mig väldigt fräsch i kroppen i år och stämningen som vi haft i laget är det bästa jag upplevt på seniornivå. Alla har dragit åt samma håll och det känns som att vi har nåt stort på gång. Det är mycket därför jag vill fortsätta och jag ser verkligen fram emot nästa säsong, säger Jonas Olsson