Degerfors IF har skrivit kontrakt med mittfältstalang

8 december, 2017 kl. 11:53

Degerfors IF kan presentera årets första nyförvärv Alan Asaad, 19 år.
Alan kommer senast från Prespa Birlik och har skrivit på ett 2-års kontrakt med Degerfors IF.

Alan var i Degerfors och provtränade under November och imponerade under sitt gästspel som mynnade ut i ett kontrakt. Hans bröder är välkända där den äldsta brodern Nazad har spelat i Udinese och mellanbrodern Rebin spelar just nu i Allsvenska Hammarby. Nu är det alltså dags för den yngre brodern att kliva in i svensk elitfotboll.

Alan är en mycket spännande spelare som visade fina takter under sitt provspel och vi är mycket nöjda över att ha knutit honom till Degerfors IF. Han är en ung och utvecklingsbar spelare som kommer passa väldigt bra i vår miljö och det ska bli väldigt intressant att följa honom framöver säger klubbchef Patrik Werner.

Det är jättekul och det var mitt önskemål att komma till just Degerfors IF. Jag ser verkligen fram emot att ta en plats i laget och vinna matcher. Alla människor runt klubben har verkligen välkomnat mig på ett bra sätt och spelarna var jättetrevliga så jag fick en bra känsla direkt. Jag kommer till Degerfors i Januari för att dra igång försäsongen säger Alan.

Välkommen Alan!