Köp biljett till nästa hemmamatch MENY

Shpetim Hasani lämnar Degerfors IF för Nora BK

19 december, 2017 kl. 21:00

Shpetim har betytt mycket för oss och vi vill tacka honom för alla insatser genom åren och önskar honom all lycka i framtiden säger Patrik Werner.

Jag vill tacka för den här tiden och det har varit väldigt roliga år. Jag vill också säga att det har varit väldigt kul att jobba med Stefan, Tobbe och Adde samt alla spelare. Jag vill verkligen tacka för den här tiden!
Vi bor närmare Nora och jag får möjlighet att vara mer med familjen vilket känns väldigt härligt. Det är tråkigt att lämna Degerfors IF men jag ser verkligen fram emot att spela med Nora och hjälpa laget med den erfarenhet jag har, det ska bli väldigt spännande. Jag vill avsluta med att säga tack till alla supportrar, ni är grymma. Jag önskar Degerfors IF  lycka till nästa år och tror på en ny stark säsong, avslutar Shpetim.