Sebastian Ohlssons ersättare är klar!

Varmt välkommen till Degerfors IF, Christos Gravius!

Christos har kontrakt med AIK fram till 2020 och var förra säsongen utlånad till Jönköping Södra. Christos gjorde 9 allsvenska matcher för AIK 2016 varav 3 från start och 6 inhopp. I Jönköping 2017 gjorde han detsamma med 3 starter och 6 inhopp. Nu är han alltså utlånad från AIK till Degerfors IF under 2018. Christos är en ung och väldigt talangfull spelare som AIK tror hårt på och vi är väldigt glada att ha honom här. Han stämmer exakt in på den profil vi sökt och vi tror att han kommer blomma ut hos oss och bli en av profilerna i Superettan 2018 säger Patrik Werner.

-Det känns jättekul att vara en del av Degerfors IF och jag ska göra mitt bästa för klubben! Min styrka är mitt passningsspel och touch i både det långa som det korta spelet och jag tror att jag kommer få ut mina kvalitéer på ett bra sätt i Degerfors. På sistone har jag pratat mycket med Daniel Sundgren och han hade bara bra saker att säga om föreningen. En familjär förening som han trodde jag skulle trivas i. Sen är det såklart ett stor plus att Degerfors vill spela en bra fotboll och inte bara tjonga långbollar. Jag ser verkligen fram emot att ansluta till laget på måndag nästa vecka och jag gör troligtvis mitt första träningspass då också säger Christos.
Se när Christos gör Allsvensk debut för AIK

Pssst… Var med och stötta vårt röda vita lag och starta det nya året med att bli medlem!
Kika in på länken för att se våra medlemsförmåner för 2018 samtidigt som du betalar ditt medlemskap med kort eller faktura, enkelt och smidigt.
Ditt medlemskap är guld värt fört oss och känner du fler som borde bli medlem?
Be dom regga sig för medlemskap via länken. Ju fler vi är, desto starkare!
Vi ses på Stora Valla!