Köp biljett till matchen Degerfors IF - GAIS 22/9 16.00 MENY

Mittbacken Oliver Ekroth har skrivit på för 2 år med Degerfors IF

8 januari, 2018 kl. 14:33

Degerfors IF har idag måndagen den 8/1 skrivit ett 2-årskontrakt med Oliver Ekroth, 25 år. Oliver kommer från spel i Div. 1 med Kristianstad FC och är en fysiskt stark mittback med bra fötter. Vi har haft ögonen på Oliver en längre period och är väldigt glada över att ha honom här säger Patrik Werner.

Jäkligt kul att hoppa upp en nivå och få spela i Superettan efter att ha spelat Div 1 några år.
Jag var här i November och allt kändes bra! Jag gillade atmosfären, personerna runt föreningen och kände mig välkommen av alla spelare. Självklart har jag pratat med personer i min omgivning och de har bara varit positiva kring DIF, en anrik förening som spelar en fin fotboll. Jag är väldigt peppad på uppgiften och ska göra allt jag kan för att bidra till lagets framgång!

Oliver ansluter till truppen direkt och är med laget under eftermiddagens träning som börjar 15:00 på Stora Vallas konstgräsplan.

Inte tecknat medlemskap för 2018 än?
Gå in på länken för information om årets medlemsförmåner och betala direkt på sajten med kort eller genom faktura.

Bilden är tagen av Bosse Nilsson på Kristianstadsbladet.