Köp biljett till matchen Degerfors IF - GAIS 22/9 16.00 MENY

Supportertipset

11 januari, 2018 kl. 13:56

Degerfors IF satsar framåt för att ta nästa steg som elitförening. För att göra det möjligt jobbar vi väldigt hårt på marknadssidan för att utveckla vår produkt och hitta nya partners och affärsmöjligheter som stärker våra intäkter och möjligheten till att utvecklas.

Som supporter har du nu möjlighet att vara med och påverka! Du känner säkert nån eller vet något företag som du tror skulle vara en perfekt partner till Degerfors IF. Skicka in dina tips till oss så tar vi upp dialogen med respektive företag.

Tillsammans är vi starka!

Så här gör du!
Fyll i formuläret nedan och får vi ett tydligt resultat av kontakten så kommer du premieras med en gåva från oss!

Vi kommer göra allt som står i vår makt för att hjälpa våra partners nå sina mål genom att jobba med vårt fina varumärke.
Tack för din support!

PS! Ladda ner vårt Partnerprogram för 2018. (Det är helt ok att skicka det vidare till eventuella kontakter.)
Partnerprogram 2018

Rödvita hälsningar
/Anders Julin

Inte tecknat medlemskap för 2018 än? Klicka här för info och smidig betalning.