Uppsnack med lunch inför matchen mot Carlstad United!

23 januari, 2018 kl. 13:13

Årets första match är i antågande, Degerfors IF möter Carlstad United hemma på Stora Vallas konstgräsplan med avspark lördag 27 januari kl 13:00.
Redan kl 11:00 har du som supporter möjligheten att lösa en exklusiv entrébiljett till matchen. Eventet hålls i klubbhuset vid till huvudentrén till Stora Valla.  Vi får besök av vår huvudtränare Stefan Jacobsson och nya spelarprofiler, som tillsammans blir intervjuade av Åsa Holmstrand, kommunikatör på DIF.
Patrik Werner informerar om truppbygget och Anders Julin ger en inblick i vad som händer på marknadssidan. Under eventet serveras lunch från Degernäs Herrgård och i halvtid värmer vi oss med en kopp kaffe i klubbhuset. Eventet har fullständiga rättigheter.

Anmäl dig redan nu då vi har ett begränsat antal platser… Boka din biljett HÄR!
Degerfors IF hälsar dig som supporter hjärtligt välkommen!