Kevin Wright, nygammal spelare med nytt kontrakt

12 februari, 2018 kl. 10:44

Kevin Wright spelade i Chelsea, en av världens största fotbollsklubbar från att han var tio år och fram till att han fyllde nitton, det var där han lärde sig både om spelet och livet. Kevin kom till Degerfors i somras från norska klubben Fredrikstad FK och har nu skrivit på för 2 år med Degerfors IF. Läs om Kevins visioner för laget och hur han kommer att bidra till en bra säsong.

Beskriv dig själv som spelare med tre ord…
Ihärdig, snabb och skicklig.

Vilken position har du i laget?
Jag spelade som vänsterback tidigare men eftersom vi spelar 4, 3 här så är jag wingback i DIF, vilket är ungefär det samma eftersom jag är en ganska attackerande spelare.

När bestämde du dig för att fotbollen skulle bli din karriär?
Jag vet inte riktigt, när jag var yngre så spelade jag bara på kul men ungefär vid 15 års ålder så såg jag mig själv som en heltidsspelare. Jag har haft turen att komma så här långt och förhoppningsvis kan jag fortsätta att göra framsteg.

Visste du att Englands landslags tränarduo Sven-Göran Eriksson och Tord Grip från 2001 började sina karriärer här i Degerfors IF?
Va? Nej, det visste jag faktiskt inte. Men det visar ju vilken stor klubb Degerfors IF är!

Vad är din personliga målsättning med säsong 2018?
Det viktigaste är ju att laget får så många vinster som möjligt och förhoppningsvis kan vi klättra i tabellen och få mer promotion, för det är ju det vi skitar mot. Bra spel och jobba hårt för laget.

Vad gör du på fritiden?
I Degerfors gör jag faktiskt inte så mycket, men det är mest för att det är så kallt. Under sommaren kommer jag vara mer av en upptäckare. Så jag tittar mycket på Netflix, lagar mat och umgås med mina vänner. Vi går ut och äter och går på bio.

Favoritmat?
Det måste vara ris och kyckling.

Vad lyssnar du helst på för musik?
Jag lyssnar på allt möjligt, men jag lyssnar gärna på Tion Wayne och Bryson Tiller rappare från England.

Senast sedda film?
Det var nog Insidious, men den var inget bra. Faktum är att det var nog den sämsta jag sett! (skratt)

Civilstatus?
Jag är singel.

En hälsning till DIF supportrarna?
Ja, vi hoppas på en bra säsong. Jag ska göra mitt bästa för laget och jobba hårt. Just nu är vi i bra form, vi ska bygga på det som var bra under förra säsongen och förhoppningsvis kan vi leverera på plan.

Följ Kevin på Instagram: @kevwrightt

Du vet väl att du kan teckna ditt medlemskap här