Köp biljett till nästa hemmamatch MENY

Degerfors IF presenterar Maintpartner

9 mars, 2018 kl. 11:04

Degerfors IF kommer presentera några företag inom de kommande veckorna som valt att samarbeta med föreningen och först ut är Maintpartner. Läs mer om företaget här! 

Vi ställde 4 frågor till regionchefen, Mikael Hultgren:

Berätta om Maintpartner…
Vi jobbar främst med industriunderhåll och finns i Sverige, Finland, Estland och Polen. Totalt sett så är vi 2 000 anställda men i Karlskoga/Degerfors så är vi ungefär 160 stycken. Vi är ganska breda och arbetar med all från brandskydd till programmering och kalibrering. I Degerfors har vi en stor bearbetningsverkstad med plåt, svets och mek. Där tillverkar vi bland annat dammluckor till hela Sverige.

Varför samarbetar ni med Degerfors IF?
Vi har haft ett långvarigt samarbete med Degerfors och vi brinner för regionen. Vi ser det som en självklarhet att synas tillsammans med DIF och har därför valt att vara tröjpartner under många år. Tillsammans med regionens andra företag så vill vi synas och vara en del av Degerfors där vår verksamhet finns.

Vad känner ni kring Degerfors IF:s arbete 2018 med företag?
Degerfors IF har alltid varit duktiga på marknadssidan och försöker hela tiden att hitta nya delar att erbjuda oss företag. De har verkligen utvecklat nätverksdelen, nytt för i år är att vi som partner kan anordna matlagningsevent för våra medarbetare och samarbetspartners och det känns spännande och nytänkande. Sen är ju logerna är ett jättebra exempel som verkligen har blivit en succé för oss som partners. Som sagt så är det en självklarhet för oss att jobba tillsammans med Degerfors IF eftersom det är en bra förening med ordning och reda som har ett av fotbollsveriges starkaste varumärken.

Vad tror ni om säsongen 2018?
Tyvärr så reser jag väldigt mycket i arbetet och har inte sett så mycket ännu men jag har ju läst en del istället. Självklart hoppas vi ju på att det blir ännu bättre än förra säsongen. Som röd/vit supporter hoppas och tror jag att vi kan få vara med och nosa där uppe i tabellen om en kvalplats!

Vill du som Maintpartner bli partner till Degerfors IF under 2018? Kontakta då Anders Julin eller Leif Olsson på marknadsavdelningen för att bolla idéer kring hur ditt företag ska få ut maximalt värde av ett samarbete!

Anders: 073 – 528 14 27
Leif: 070 – 680 79 39

Till sist vill Degerfors IF uppmana samtliga DIF-supportrar att under 2018 stötta klubbens samarbetspartner.