Intervju med Sargon Abraham och Christos Gravius, samt presentationen av årets matchdräkter

31 mars, 2018 kl. 10:19

Degerfors IF nöjet att presentera årets matchdräkter. Här ses de nya dräkterna med två rödvita profiler i ett uppsnack inför söndagens stundande match mot Östers IF; Sargon Abraham och Christos Gravius.

Hur går snacket i truppen inför premiären?
Alla är jättetaggade på att dra igång och det ska bli riktigt roligt att få starta serien och lämna försäsongen bakom sig. Även om det alltid är kul att spela match så blir det extra när man äntligen får spela seriematcher, så nu börjar allvaret säger Sargon Abraham.

Christos, nu drar det igång på allvar. Är du helt återställd i foten?
Ja, nu ska det bli jäkligt kul, jag tycker att vi har något riktigt bra på gång. Det har sett bättre och bättre ut för varje match under försäsongen, så det ser intressant ut. Jag har inga känningar i foten alls så det känns riktigt bra att få köra på.

Sargon, vad har ni lagt fokus på under senaste veckans träningar?
Vi har gått igenom och tittat lite på Östers IF hur de spelar bland annat. Vi har gått igenom helheten, både defensivt och offensivt hur vi ska agera. Det känns som om vi har hittat rätt och nu är det ”bara” att utföra det på rätt sätt när det är match.

Christos, hur svårt är det att utföra det ni pratat om under träning i spelet på plan?
Jag tycker att vi har ett bra grundspel och vi vet vad varje spelare ska göra, så vi är trygga i oss själva.

Hur har det sett ut för din del Sargon?
Det känns helt okej, jag har hittat formen mer och mer. Sedan är det ju klart att efter försäsongen har man ju lite småkrämpor och så men det ska inte vara någon fara nu när det drar igång, det är bara att köra 100%

Du har nu möjligheten att köpa din egen matchtröja här!

vs. Östers IF
Köp biljetter