Köp biljett till Degerfors IF - IFK Värnamo 2/6 18:00 MENY

Erik Grandelius skriver på för Degerfors IF A-lag

8 maj, 2018 kl. 05:36

Måndagen den 7 maj skrev Degerfors IF kontrakt med den unga talangen Erik Grandelius 16 år. Grandelius kommer från de egna leden i Degerfors IF och har redan hunnit spela två matcher med A-laget under försäsongen 2018.

Erik började på fotbollsgymnasiet förra året och har funnits med som en väldigt lovande spelare, han har varit med i distriktslaget och gjort några landskampssamlingar. Han är en spelare som jag har sett under några år och som har tagit stora kliv sista året, från början en ganska liten spelare men har växt till sig och visar en väldigt god fysik för att vara så ung och till det har Erik en härlig kaxighet, det känns inte som att han räds någonting. Han passar på ganska många positioner och löper väldigt mycket, just nu huserar han på någon av kanterna under A-lagsträningarna och spelade också som wingback under försäsongen. Självklart har han en hel del att lära men han har en spännande framtid och det är väldigt kul att vi har hittat en så pass bra spelare i det egna ledet säger Stefan Jacobsson, huvudtränare Degerfors IF:s A-lag.

-Det känns både bra och spännande att skriva kontrakt, verkligen jättekul. Så nu vet jag vad jag ska göra fram till november 2020, säger Erik Grandelius och skrattar.

Vi hälsar Erik Grandelius varmt välkommen till Degerfors IF:s A-lag!

vs. IFK Värnamo
Lör, 2 Jun, 18:00