Sommarsnackis med Oliver Nilsson

3 juli, 2018 kl. 12:01

Nu är det sommaruppehåll för både spelare och tränare i Degerfors IF, men vi tänker ändå bjuda er på information och eventuella nyheter från föreningen. Vi börjar med en uppdatering från vår högervinge Oliver Nilsson som varit borta under vårsäsongen med ljumskproblem…

Hur ser tillvaron ut för dig, går du hos sjukgymnasten och jobbar på?
Nu är det lite mer sällan, jag går hos sjukgymnasten en gång varannan vecka. Jag har fått börja springa och ska nu börja att ta i lite hårdare i min löpning, jag var nere på Valla under förra veckan och kände lite på bollen och körde lite passningar, så det känns riktigt skönt nu.

Har du fortfarande besvär och känningar i ljumskarna?
Nej, det har avtagit nu så det känns och är riktigt bra med mig. Förut hade jag ont när jag vaknade och skulle gå ur sängen men det är helt borta nu och jag känner ingenting alls av det. Nu vill jag ha lite medgång!

Vad kommer du att göra under sommaruppehållet?
Jag kommer att hålla igång. Jag har kondition och så att träna upp fortfarande så att tränar under hela uppehållet för att få igång pulsen. Så att jag är med och tillbaka tillsammans med de andra i truppen.

Ska du inte ha någon form av semester och kanske njuta lite?
Njae, jag vet inte riktigt. Först och främst ligger mitt fokus på att jag ska tillbaka till 100% , så semester och sådant det får jag tänka på senare! Nu är mitt mål och fokus att ta mig tillbaka.

Du är nybliven sambo, grattis!
Ja tack! (skratt) Det är också ett nytt steg i livet, det känns bra och det är jättekul!

Har du någon hälsning till Degerfors supportrarna?
Ni kan räkna med att se mig snart, jag är snart tillbaka och kommer att ge er 110%!!

Vi tackar Oliver Nilsson och ser fram emot att se dig på planen snart igen!

Nikola Ladan Nr. 7 Edition T-shirt
Retro Hood