Köp biljett till nästa hemmamatch MENY

IFK Göteborg köper ut Sargon Abraham

8 augusti, 2018 kl. 10:00

Sent under tisdagskvällen blev det klart att IFK Göteborg köper ut Sargon Abraham. Vi har pratat med Degerfors IF: s sportchef Patrik Werner som sa så här om försäljningen av vår skyttekung.

Patrik Werner avslöjade under onsdagsmorgonen att IFK Göteborg har köpt Sargon Abraham som därmed försvinner från Degerfors IF omgående för att ansluta till Göteborg. Köpesumman är hemlig men Patrik Werner och Degerfors IF är nöjda med uppgörelsen. Sargon kommer att medverka under Göteborgs träning på torsdagen och ambitionen är att han ska vara spelklar redan till fredagens match med IFK.

Du har tre dagar på dig innan transferfönstret stänger den 11 augusti. Något eller några spelartillskott eller en specifik ersättare för Sargon på gång? Det här kommer ju inte som en chock för oss, utan vi har jobbat brett och tittat på alternativ och det är klart att vi har några namn som kan bli tänkbara ersättare. Vi kommer att veta mer inom några dagar men Bertilsson är inte aktuell. Han har valt att vara kvar i Dalkurd, så han kommer inte att ansluta till Degerfors IF.

Tack till Patrik Werner och självklart så uppdaterar vi er rörande försäljningen av Sargon Abraham och eventuella nya spelarinköp.

Åsa Holmstrand
Degerfors IF