Josef Ibrahim har skrivit på för Degerfors IF

10 augusti, 2018 kl. 11:09

Degerfors IF skrev idag ett 2,5 års avtal med Josef Ibrahim. Josef är 27 år och kommer från BK Forward som också är hans moderklubb och har under säsongen stått för 12 mål i Div 1 Norra.

Vi har haft ögonen på Josef en längre tid och han är en spelare med offensiva kvalitéer som kommer passa bra in i vårt sätt att spela och kommer vara spelbar till matchen mot Norrby.
I samband med övergången så kommer Adrian Johansson gå på lån och representera BK Forward under hösten. Det är en bra lösning för alla parter, avslutar Patrik Werner

Josef, du kan väl berätta lite om övergången
Det har gått väldigt snabbt, det har varit 2-3 intensiva dagar och allt har fallit på plats nu.
Det är med glädje och stolthet jag kommer till Degerfors. Jag har alltid velat spela för Degerfors och det har varit på gång några gånger och jag har alltid känt nåt speciellt för föreningen. Nu längtar jag bara till att få komma igång och träffa alla spelare och ledare. Självklart vill jag tacka min moderklubb BK Forward och LL sports management som har gjort det möjlig att vi kunde få till det. Jag hade andra anbud men eftersom jag alltid velat spela för Degerfors så var det ett enkelt val.
Det ska bli väldigt kul att möta alla supportar och jag vill bidra till att vi får en rolig höst!

Varmt välkommen till Degerfors IF Josef!

Nikola Ladan Nr. 7 Edition T-shirt
Retro Hood