Köp biljett till nästa hemmamatch MENY

Andreas Holmberg inför Svenska Cupen omg. 2 Enskede IK – Degerfors IF

23 augusti, 2018 kl. 07:00

I Svenska Cupen omgång 2 möter Degerfors IF under torsdagen Enskede IK på Enskede IP med avspark klockan 18:30. Vi frågade Andreas Holmberg om hur tränartrion och laget tänker inför matchen…

Berätta hur det ser ut inför Svenska Cupen omg. 2…
Ja, det innebär att om vi vinner den här matchen så är vi klara för gruppspelet som spelas under nästa år och skulle vi förlora den här matchen mot Enskede så är vi ute helt enkelt, det är en vinna eller försvinna match.

Hur tänker ni i tränarstaben inför matchen?
Vi har pratat igenom det en hel del och vi har en plan för hur vi har sett på hela veckan, vi har en match i Superettan redan på söndag borta mot Falkenberg, så det betyder att vi kommer att lufta spelare mot Enskede. Vi kommer att ställa upp med ett bra lag och de som satt på bänken under måndags matchen kommer att starta, även om det här hade varit en seriematch så hade vi troligen gjort samma sak. Det är många som är slitna nu så vi behöver lufta de andra spelarna också.

Berätta kort om måndagens vinstmatch…
Ja, det blir ju en euforisk känsla när man gör mål så sent. Överlag så är det väl ingen supermatch som vi gör, vi hade också problem med underlaget eftersom det kom så mycket regn straxt före avspark och jag tror att det gynnade Norrby ganska mycket. Prestationen i sig var inget fantastiskt och inget som vi är nöjda med men samtidigt är det kul att vi kan vinna på olika sätt i år, det är en styrka och det blev vår tredje raka seger och vi fortsätter att kämpa och köra och även om inte spelet stämde så finns där mycket positivt från matchen.

Tack till Andreas Holmberg och lycka till i Cupmatchen mot Enskede IK!

Ni supportrar som inte kan vara på plats i Enskede kan ändå följa matchen via webben för en kostnad av 69 kronor, följ länken här: https://play.staylive.se/enskedeik

En sammanfattning av matchen publiceras på vår hemsida och på vår Facebook under torsdagskvällen.

Åsa Holmstrand
Degerfors IF