Köp biljett till matchen Degerfors IF - GAIS 22/9 16.00 MENY

Sök fotbollsutbildning på Möckelngymnasiet i samverkan med Degerfors IF

5 september, 2018 kl. 11:12

”Ansökan NIU-fotboll”.

Är du en kille eller tjej som ska börja gymnasiet och är intresserad av att på skoltid kunna satsa extra på din fotboll.  Vi, Möckelngymnasiet i samverkan med Degerfors IF, erbjuder en fotbollsutbildning som håller högsta nationella nivå. Här utvecklas du socialt och vässar såväl spelförståelse som teknik under ledning av högutbildade instruktörer och lärare. Du får även möjlighet att utvecklas individuellt både som fotbollsspelare och människa i en lugn och harmonisk miljö på en lagom stor gymnasieskola. Tveka inte, ta chansen och sök.

Här gör du din ansökan för NIU – fotboll inför läsåret 2019/2020. Ansökningsperioden är öppen mellan 1sep-1dec.

http://fogis.se/fotboll-i-skolan/fotboll-i-gymnasieskolan/nationella-idrottsutbildningar-fotboll1/