Vi presenterar vårt nyförvärv Rasmus Alm

16 november, 2018 kl. 12:48

Degerfors IF har idag fredag den 16 november skrivit ett 3-års kontrakt med Rasmus Alm, 23 år från Landskrona BoIS, men som närmast kommer från Brommapojkarna och Allsvenskan.

Rasmus är en offensiv spelare som vi har följt redan sedan förra året i Landskrona, som förhoppningsvis kommer att ansluta till truppen redan under de sista veckorna innan ledigheten över jul och nyår, så det är skönt att allt gått så snabbt, säger Patrik Werner.

– Degerfors är ett lag som vill spela bra fotboll och jag har sett några matcher och det ser ut som de spelar en rolig fotboll som jag tror kan passa mig bra, säger Rasmus.

Vi hälsar naturligtvis Rasmus Alm välkommen till Degerfors IF och ser fram emot att se honom på planen, så snart som möjligt!

Nikola Ladan Nr. 7 Edition T-shirt
Retro Hood