Köp biljett till nästa hemmamatch MENY

Nikola Ladan förlänger sitt kontrakt

12 december, 2018 kl. 09:45

Vår nummer 7, Nikola Ladan förlänger sitt kontrakt med Degerfors IF för ytterligare ett år. Så här sa Nikola Ladan själv om sitt beslut:

-För mig handlar det just om det förtroende som jag har fått under de senaste två åren av ledningen, från Patrik Werner till tränarteamet och spelarna. Det förtroendet har gjort att jag har utvecklat mig som spelare otroligt mycket och jag tror och känner att jag kan ta ytterligare ett steg i min utveckling med hjälp av den här miljön och de här personerna runt omkring mig och det är just det som har gjort att jag anser att Degerfors IF är det bästa alternativet för mig.

-Det är jättekul att Ladan har valt att vara kvar! Han har varit väldigt bra under de säsonger han varit i Degerfors och Nikola har fått en roll som passar honom, han är även viktig i gruppen med sina ledaregenskaper, så det är väldigt positivt att han är kvar under ett år till, säger Patrik Werner sportchef på Degerfors IF.

Åsa Holmstrand
Degerfors IF