Vi presenterar Axel Lindahl

12 december, 2018 kl. 13:30

Degerfors IF skrev måndagen den 10 december ett 3 årskontrakt med förre Jönköpingsspelaren Axel Lindahl, 23 år. Lindahl ansluter sig till truppen direkt efter nyår när träningarna drar igång. Sportchef Patrik Werner säger så här:

Axel är en stark offensiv spelare med bra klipp i stegen, snabb och har väldigt bra fart och därför har vi värvat honom som högerback. Axel kommer från början ifrån Oskarshamns AIK och är en spelare som tidigare har varit hos oss och provspelat, så vi har haft ögonen på honom under en längre tid, han kommer att bli väldigt intressant för oss, säger Patrik Werner.

Axel du gjorde din premiär i Superettan i maj 2018, då J-Södra mötte just Degerfors… Ja, det stämmer. Det har jag faktiskt inte tänkt på! (skratt) det är ju vackert och meant to be. Det känns jättebra, det har varit snabba puckar men jag är positiv och det ska bli skitroligt. Degerfors IF är en mysig liten förening med en fin historia, jag var ju här och tränade för ett par år sedan, så lite bekant med klubben är jag, säger Axel.

Vi säger varmt välkommen till Degerfors IF, Axel Lindahl!