Välkommen, Daniel Janevski

20 december, 2018 kl. 10:00

Degerfors IF värvar Daniel ”Janne” Janevski, 26 år. Ursprungligen från Lundby IF och Göteborg, senare spel i ungdomsfotbollen i BK Häcken. 2012 värvades han av div 1 klubben FC Trollhättan och senare gick Daniel till IK Oddevold, Uddevalla och värvades under 2016 av GAIS. Igår onsdagden 18 december skrev ”Janne” på ett 2 års kontrakt med DIF och sportchef Patrik Werner sa så här:

– Han är en spelande mittback med väldigt bra fötter och som kommer att passa bra in i vårt sätt att spela. Så vi är ju jätteglada och supernöjda!

– Om staden Degerfors visste jag ingenting innan, men klubben visste jag att de spelar fotboll som jag gillar och så har jag spelat tillsammans med Nikola Ladan tidigare på Hisningen, så det ska bli roligt att spela tillsammans igen.  Det ska bli jättespännande att få spela för Degerfors IF och se vad supportrarna går för! (skratt), det är ju en liten stad jämfört med Göteborg, men det ska bli roligt!, säger Daniel ”Janne” Janevski.

Välkommen till Degerfors IF Daniel Janevski!

Degferfors IF