Köp biljett till nästa hemmamatch MENY

Patrik Werner kompletterar backlinjen

10 januari, 2019 kl. 10:00

Under onsdagskvällen skrev 21-årige Gustav Granath från Skövde AIK under ett 2-års kontrakt med Degerfors IF. Sportchef Patrik Werner sa så här:

– Ja, han är en bra back från Skövde, Gustav var här och provspelade under förra året. Då hade vi inte utrymme eller plats i truppen men han var en spännande spelare redan då. När det blev klart att Jonas Olsson skulle lämna oss så blev Gustav högintressant. Han är en snabb back med bra fötter tycker vi, så det kommer att bli väldigt roligt att följa honom, säger Patrik Werner.  

– Det känns riktigt skönt att få göra klart och kunna börja träna tillsammans med laget. Det är ett bra lag och jag kommer att göra mitt bästa och ge allt för klubben. Det ska bli så kul att komma in i gänget, säger Gustav Granath.

Välkommen till Degerfors IF Gustav Granath!

Åsa Holmstrand
Degferfors IF