Köp biljett till nästa hemmamatch MENY

AIK-lånet Gravius återvänder till Degerfors IF

12 februari, 2019 kl. 10:00

Degerfors IF bekräftar ryktet om AIK-lånet Christos Gravius återkomst till klubben. – Han har varit och är en viktig beståndsdel på vårt mittfält och vi har velat ha honom tillbaka ända sedan vårt låneavtal gick ut i höstas, säger sportchef Patrik Werner. Gravius inställer sig till truppen redan under tisdagens träning och kommer enligt låneavtalet att stanna i Degerfors IF fram till och med juli månad.

– Det känns jättebra och det var en bra lösning för mig personligen för att få så mycket speltid som möjligt. Nu också med en hel del nya spelare i laget, så ska det bli kul att komma tillbaka, säger Christos Gravius.

Välkommen tillbaka i den rödvita tröjan Christos Gravius!

Åsa Holmstrand
Degerfors IF