Köp biljett till nästa hemmamatch MENY

Jacob Ortmark fulländar Degerfors IF: s trupp inför 2019

19 februari, 2019 kl. 14:00

Då står det klart med ”Fansens lirare”. Degerfors IF presenterar Jacob Ortmark 21-årig mittfältare ursprungligen från Stocksunds IF och som från 2014 spelade i Brommapojkarna men var under 2018 utlånad till Gefle IF. Sportchef Patrik Werner sa så här…

-Tack vare den ekonomiska hjälp våra supportrar gått in med kan vi nu också lägga till en central mittfältare till truppen 2019 i Jacob Ortmark. Jacob är en central mittfältare som vi har följt under ett antal år, han har gjort ungefär en 60, 70 matcher med både inhopp och från start och har mycket speltid i både Superettan och i Allsvenskan vilket gör honom till en rutinerad 21-åring. Så det är intressant och bra, han är en passningsskicklig spelare som vi nu har skrivit ett 2-årskontrakt med, säger Patrik Werner.  

Välkommen till Degerfors Jacob…
Tack! Det här känns jättebra, jag känner mig taggad och det är skönt att allt äntligen är klart och att jag ska få träffa alla grabbarna. Jag kommer att vara med och titta på träningsmatchen ikväll när vi möter FC Linköping.

Vad vet du om Degerfors, förutom att vi är rödvita?
Ja, (skratt) rödvitt och med ljusblå reservställ? Jag hade ju Olof Mellberg som tränare i BP, så jag har fått höra ganska mycket positivt från honom, att Degerfors är en familjär klubb och anrik förening. Så det vet jag, dessutom känner jag Rasmus Alm och också Christos Gravius, vi spelade i stadslaget tillsammans.

En hälsning till supportrarna?
Inte mer än att jag är väldigt glad att vara här och jag är supertaggad, verkligen!

Varmt välkommen till Degerfors IF Jacob Ortmark som är ”Fansens lirare”!

Degerfors IF vill tacka alla som varit med och skänkt pengar till föreningen och just Fansens lirare!

Åsa Holmstrand
Degerfors IF