Köp biljett till nästa hemmamatch MENY

Erik Lindell är tillbaka I den rödvita tröjan

4 mars, 2019 kl. 14:00

Idag måndag den 4 mars har Erik Lindell och Degerfors IF skrivit på ett 1+2-års avtal. Vilket betyder att vi har fått ytterligare förstärkning i den rödvita truppen för 2019. Vi tog ett snack med huvudtränare Stefan Jacobsson som sa så här om Erik Lindell…

Erik Lindell tillbaka i klubben, vad kommer detta att betyda för vår trupp? Det kommer att betyda att vi spetsar truppen ännu mer och vi har i år den mest konkurrenskraftiga trupp vi haft på många år. Vi har nu många positioner med fler spelare som kommer att kunna bidra med mycket gott och får också valmöjligheter på vilka spelare som vi vill spela helt enkelt, utifrån form och taktiska depositioner.

Erik Lindell specifikt, vad är det han tillför?
Lindell är en maskin skulle jag vilja säga, han är en optimal spelartyp för wingback med sin fysiska styrka, där han orkar springa i 95 minuter upp och ner mellan hörnflaggorna. Han har under de två åren som han varit här tidigare bidragit med väldigt mycket bra kvalitativa saker, dels ett hårt jobb där ute på planen och har ju slagit ett och annat inlägg om man säger och han är användbar på båda kanterna, säger Stefan Jacobsson.

Välkommen tillbaka Erik Lindell…
Tack så jättemycket! Det här känns jättebra och det känns som att det blir den bästa lösningen för mig att komma tillbaka, jag har haft två jättebra år här, så jag behöver ingen startsträcka utan jag känner ju klubben både utan och innan, perfekt helt enkelt!

En hälsning till våra supportrar?
Jag hoppas att ni alla tar er till Stora Valla, jag lovar och tror att vi kommer att bjuda er på riktigt bra fotboll och ska verkligen vara med och kriga. 6 april har vi hemmapremiär mot J-Södra och då kör vi! Hälsar Erik Lindell.

Tack Stefan Jacobsson och tack Erik Lindell och välkommen hem!

Åsa Holmstrand
Degerfors IF