Erik Björndahl förlänger sitt kontrakt

5 mars, 2019 kl. 07:30

Degerfors IF och Björndahl har nu skrivit på för ytterligare tre år tillsammans och sportchef Patrik Werner sa så här om vår interna skyttekung…
Erik Björndahl kom till oss ifrån Forward under förra säsongen och hade inga förväntningar på sig och gjorde sedan ett väldigt bra år med 14 mål i Superettan. Vi ville nu få klart vår trupp så att vi kunde börja förhandla om en förlängning med Björndahl och det har vi nu gjort under en tid och är nu överens om ett avtal som sträcker sig över det här året och två år till, så det är väldigt positivt. Erik är en målskytt som levererar och han har ju redan gjort två mål nu under försäsongen och så bor han nära, så det känns bra på alla sätt.

-Det känns jättekul såklart och mycket inspirerande. Jag är väldigt glad över året som har varit, hur det blev och jag är tacksam över att Degerfors IF gav mig chansen att få komma upp i Superettan och jag tycker att jag tog den chansen ganska så bra. Det känns jättekul att få förlänga och nu känns det som att vi har något riktigt spännande på gång. Även om jag har haft intressenter från andra klubbar så kändes det ändå rätt för mig att förlänga med Degerfors. Jag älskar ju Degerfors och alla runt omkring laget och klubben, det är så härligt att få gå ut på Stora Valla. För mig personligen så blir det också det här med familj, jobb och hela bilden som ska fungera och det gör det för mig i Degerfors IF, säger Erik Björndahl.