Nu tar vi Degerfors IF till nästa nivå!
I samband med matchen mot Helsingborgs IF den 1:a September 16:00 spelas årets Gratismatch. Det innebär att det är fritt inträde till Stora Valla tack vare att ditt företag eller du som privatpersoner bjuder på inträdet till Stora Valla. Det här är den absolut viktigaste aktiviteten under året för att vi på kort och lång sikt ska kunna spela elitfotboll i Degerfors! Vi vill att alla ska känna sig delaktiga och vara med på vår resa för att ta Degerfors IF tillbaka till fotbollens finrum!
NU GÖR VI DET, ALLA SKA MED!

Så här funkar det:
Som Företag eller Privatperson väljer man själv vilken nivå man vill bidra med per åskådare.
Se bidragsnivåerna i länkarna nedan och välj vilken nivå som passar dig bäst.

Som partner till ”Gratismatchen” ingår följande:

Matchannons i NWT/Kuriren, Nya Kristinehamnsposten och Filipstads Tidning där företagsnamnet står med som sponsor till matchen

Exponering på våra sociala medier (Facebook & Instagram)

Inlägg i matchprogrammet där företagsnamnet/privatpersonen står med som partner till matchen

1 sittplatsbiljett per bidragen krona/åskådare

Ni som bidrar med 2 kronor och uppåt/åskådare deltar i utlottningen av en inramad och signerad matchtröja!

Bli Bidragshjälte 2018 genom att klicka in dig nedan!

Bli Bidragshjäte – Företag
Bli Bidragshjälte – Privatperson