Helsingborgs IF
Stora Valla, Degerfors
Köp biljetter

Matchinfo

Lördagen den 1/9 kl. 16:00 tar vi emot Helsingborgs IF med Sveriges landslagskapten Andreas Granqvist.
Det här är årets gratismatch vilket innebär att det är
FRITT INTRÄDE till Stora Valla.
Tillsammans ska vi skapa årets publikfest och ju fler vi blir desto mer pengar går till föreningen tack vare alla företag och privatpersoner som är med och bidrar.

Betalning inne på arenan

Vi tar kort, swish och kontanter på alla försäljningsställen inne på arenan förutom vid kioskerna och hamburgergrillarna där gäller endast kontant eller swishbetalningar.

Mat och Dryck

Strax nedanför huvudentrén mot ena kortsidan av planen hittar ni vårt serveringstält. Här serverar vi mat, öl, vin, cider och alkoholfria alternativ. Kioskerna runt arenan är bemannade av vår ungdomsförening och här kan ni köpa korv, kaffe, läsk och godis. Är ni sugna på en grillad hamburgare så finns det två grillstationer inne på arenan.

Souvenirer

Passa på att besöka vår souvenirshop inför matchen! Shopen ligger direkt till höger om huvudentrén och dagen till ära kommer vi även ha ett tält med souvenirförsäljning på asfaltsplanen vid huvudentrén.

Läktarbiljetter

Det är ett stort tryck på läktarplatsbiljetter till matchen så vårt tips är att köpa biljetterna via webben innan matchen genom att klicka här. Om ni inte har löst ert läktarbiljett på matchdagen så är ni välkomna till biljettkassan utanför huvudentrén (om det finns några kvar).

Parkering

Du parkerar runt Stora Valla utan kostnad. Se kartbild över parkeringen genom att klicka här.

Halva Potten

Passa på att köpa halva potten lotter av våra funktionärer och ungdomsspelare. Vi tar både swisch och kontantbetalning och lotterna kostar 20kr st. Hälften av lottförsäljningen går till vinnaren och hälften går till föreningen. Vinnaren ropas ut av speakern under 2:a halvlek.

Jullotten

Till matchen mot Helsingborg släpper vi försäljningen av årets jullott. Lotten kan köpas av vårt damlag som kommer finnas vid huvudentrén, pris 100kr. Dragning sker varje dag mellan 1-24/12. 1-23/12 lottar vi ut fina priser från lokala handlare och företag. På julafton är det den stora dragningen där hälften av lotteriomsättningen går till en ensam vinnare och hälften till föreningen. Förra året var vinsten ca 200 000kr. Dragningarna filmas och visas i vår youtubekanal och på Facebook. Vi tar emot kontantbetalning och Swish under matchen.

Bli bidragshjälte
Det här är den absolut viktigaste aktiviteten under året för att vi på kort och lång sikt ska kunna spela elitfotboll i Degerfors! Vi vill att alla ska känna sig delaktiga och vara med på vår resa för att ta Degerfors IF tillbaka till fotbollens finrum! Företag bidrar från 1kr/åskådare och Privatpersoner från 0,10kr/åskådare. Klicka in dig härditt bidrag är guld värt!

Kontakt
Har ni frågor inför matchen så når ni oss på 0586-84640 eller kontor@degerforsif.se

Varmt välkomna till Stora Valla!