Medlem i Degerfors IF!

Att vara medlem i Degerfors IF kostar 1 krona om dagen, 365 kronor per kalenderår alltså! För en hel familj, oavsett antal familjemedlemmar är priset 700 kronor/år.

Medlemsbreven skickas via e-post så vi uppmanar alla som inte har lämnat fullständiga uppgifter att kontakta oss och lämna mobilnummer och e-postadress för att få info inför matcher och andra händelser i klubben.

Vi värnar om dina personuppgifter, läs mer här!

Inför varje hemmamatch i Superettan 2018 har du som medlem i Degerfors IF möjlighet att besöka kansliet för matchgenomgång av Andreas Holmberg och/eller Tobias Sohlberg.
Vi har inget krav på föranmälan utan du som medlem (visa medlemskort) är varmt välkommen till kansliet 1 timme innan matchstart.

Våra medlemmar är viktiga för oss, ni är grunden i vår idrottsförening och är guld värda, vi jobbar ständigt på att göra det ännu trevligare för er tillsammans med oss på Stora Valla och med medlemsförmåner och andra aktiviteter.

Är du ännu inte medlem? Klicka här för att teckna medlemskap och ta del av medlemsförmånerna!