Registrera dig

Degerfors IF är en fotbollsförening som bygger sin verksamhet på medlemskap och förutom att det tydliggör din tillhörighet till klubben så är det även en ovärderlig inkomstkälla för föreningen. Idag är vi drygt 1100 medlemmar.

Kostnaden för medlemskapet är 365:-/kalenderår, för en hel familj endast 700:-/kalenderår. Medlemskapet ger dig dessutom en rad exklusiva förmåner:

• Medlemskort – vi försöker fylla medlemskapet med ökat värde genom olika unika erbjudanden till medlemmarna
  • Klisterdekal ”Stolt medlem”
  • Möjlighet att teckna VIP-medlemskap som ger dig tillgång till VIP-tältet. (begränsat antal platser)
  • Nyhetsbrev per e-post varje vecka (om du angivit en e-postadress)
  • Upptaktsträff med tränare, spelare och styrelse inför säsongen
  • Matchgenomgång med tränare i Fotbollens hus 45 minuter före varje hemmamatch i superettan
  • Rabatter och kampanjpriser på events och produkter (som kan utnyttjas genom att visa upp giltigt medlemskort)
  • Rösträtt på årsmötet

Bli medlem idag!