feedback

Framtidsfonden

Vi bygger framtidens Röda Vita lag

Förra året har hela SJU stycken unga löften deltagit i olika landslagsläger på Bosön, det är ett kvitto på att föreningen tillsammans med Fotbollsgymnasiet jobbar rätt med utbildningen av ungdomsspelare. Kunskap och trygghet är en otroligt viktig grund i detta bygge.

Nu vill vi ha DIN hjälp för att Degerfors IF ska kunna fortsätta leverera välutbildade spelare och fortleva i svensk elitfotboll.

Målet är  att samla in minst 250.000 kr i Framtidsfonden under 2017 – alla pengar behövs och varje bidrag räknas! 2016 kom vi tillsammans upp i fantastiska 208.000 men visst kan vi lite mer allihopa. Man kan bidra med stort och smått. Vid en av årets hemmamatcher skänkte vinnaren av ”Halvapottenlotteriet” halva sin vinst till Framtidsfonden, Tusen tack!

Vi hoppas att även DU har möjlighet att ge ett bidrag – ”många bäckar små bildar en stor å”. Swisha 123 395 18 11 eller sätt in ett belopp på Degerfors IF:s bankgiro 658-8933, märk betalningen ”Framtidsfonden”.

Boka loge
DIF Shop