Gräsroten

Gräsroten är Svenska spels satsning för att stötta svensk ungdomsidrott. Gräsroten är ett viktigt stöd för Degerfors IF. 2015 gav Gräsroten DIF drygt 180.000 kr.

Så här går det till:
Du som är kund hos Svenska spel registrerar ditt favoritlag – och det kan du göra i spelbutiken, vid datorn eller i mobilen.
För varje krona du sedan tippar, spelar Lotto eller köper till exempel Triss-lotter för så får ditt lag tio poäng. En gång per år sammanställs resultatet och de 50 miljonerna fördelas sedan utifrån hur många poäng ditt lag fått.

Så om du inte redan gjort det: registrera Degerfors IF som ditt favoritlag hos Svenska spel nästa gång du tippar eller köper en lott. Det gör DIF till en vinnare – och du kan ju också bli det…

Finns du bland de drygt 2.500 personer som registrerat Degerfors IF som sitt favoritlag kanske du känner någon som inte har gjort det? Fråga grannen, jobbarkompisarna och släktingarna – tillsammans kan vi ge DIF ett riktigt bra stöd och det utan att det kostar något alls!

Här är länken så att du kan registrera dig redan idag:

Boka loge
DIF Shop