feedback

Tipsklubben

Tipsklubben har idag – faktiskt – blivit Degerfors IF:s störste sponsor beloppsmässigt. Säsong 4 hade tipsklubben drygt 260 medlemmar och upplägget är enkelt.

Varje medlem satsar 5.000 kr – en 100-lapp i veckan under de 50 veckor tipsklubben är igång – endera i form av en engångsbetalning eller också via autogiro 500 kr/månad under tio månader.

Av pengarna går 2.500 kr direkt till Degerfors IF som i år alltså får cirka 650.000 kr direkt från tipsklubben.

Varje vecka spelar tipsklubben sedan med stora system på Stryktipset, V75 och Europatipset.

Av spelvinsterna går sedan 75 procent till medlemmarna i tipsklubben och 25 procent till Degerfors IF.

(Sista omgången av säsong 3 landade tipsklubben en kvartsmiljonvinst och var nära en flermiljonvinst…)

Är du ännu inte med i tipsklubben så ska du förstås vara med nästa säsong – både för att stödja Degerfors IF och för 50 veckors spänning och potentiella vinster.

Alla medlemmar i tipsklubben får dessutom en snygg jacka och bjuds dessutom på en stor fest sommartid i anslutning till någon hemmamatch.

Välkommen i gänget!

Hör av dig till Kansliet på 0586-84640 eller mejla några rader på patrik.werner@degerforsif.se om du vill vara med eller veta mer om tipsklubben!

Boka loge
DIF Shop