Köp biljett till Degerfors IF - Örgryte IS 5/5 16:00 MENY

Boka ”Uppsnack”

LADDA INFÖR MATCHEN I KLUBBHUSET.
Ta med dina kunder, medarbetare eller partners på ett innehållsrikt fotbollsevent på anrika Stora Valla.
Ni kan boka hela lokalen eller lösa enstaka biljetter till en given match. Klubbhuset ligger i nära anslutning till huvudentrén -Stora Valla och rymmer ca 60 personer.

Vi samlas i klubbhuset 1 1/2 timme innan match. En härlig buffé från Degernäs Herrgård kommer stå uppdukad och dryck finns att köpa i baren. Under middagen får vi besök av klubbchef Patrik Werner som ger er en inblick i föreningen och huvudtränare Stefan Jacobsson som går igenom förutsättningar och taktik inför matchen.
I samband med matchstart tar ni plats på huvudläktaren eller vår nybyggda altan med fullständiga rättigheter.
I halvtid serveras ni kaffe och kaka på altanen.
Pris: 600 kr/person

För bokning och eventuella frågor, maila pia.kihl@degerforsif.se.
Klicka här för spelschema!

Beanie Svart
Hoodtröja Röd