Skip links

Bli Medlem

Bli medlem i vår förening!

Degerfors IF är en fotbollsförening som bygger sin verksamhet på medlemskap och förutom att det tydliggör din tillhörighet till klubben så är det även en ovärderlig inkomstkälla för föreningen. Idag är vi drygt 1100 medlemmar.

Att vara medlem i Degerfors IF kostar 1 krona om dagen, 365 kronor per kalenderår alltså! För en hel familj, oavsett antal familjemedlemmar är priset 700 kronor/år.

Medlemsbreven skickas via e-post så vi uppmanar alla som inte har lämnat fullständiga uppgifter att kontakta oss och lämna mobilnummer och e-postadress för att få info inför matcher och andra händelser i klubben.

Inför varje hemmamatch i Superettan 2019 har du som medlem i Degerfors IF möjlighet att besöka kansliet för matchgenomgång av Andreas Holmberg och/eller Tobias Sohlberg.
Vi har inget krav på föranmälan utan du som medlem (visa medlemskort) är varmt välkommen till kansliet 1 timme innan matchstart.

Våra medlemmar är viktiga för oss, ni är grunden i vår idrottsförening och är guld värda, vi jobbar ständigt på att göra det ännu trevligare för er tillsammans med oss på Stora Valla och med medlemsförmåner och andra aktiviteter.

Det är viktigt för oss som klubb och på Föreningen Svensk Elitfotboll att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den data vi sparar hos oss.

Vårt mål att skapa en så bra fotbollsupplevelse som möjligt för dig. Vi behöver därför dina personuppgifter för att kunna kommunicera med dig och för att du ska kunna använda våra digitala tjänster.

Den nya lagen innebär att du som kund har ett antal rättigheter. Du har bland annat rätt att beställa hem ett registerutdrag med dina uppgifter som vi har om dig, som tex namn och kontaktuppgifter samt din köphistorik.

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer dina rättigheter eller hur Svensk Elitfotboll hanterar dina personuppgifter?
Besök http://www.svenskelitfotboll.se/allmanna-villkor/ samt http://www.svenskelitfotboll.se/integritetspolicy/.