Skip links

Bli Medlem

Bli medlem i Degerfors IF

Degerfors IF är en fotbollsförening som bygger sin verksamhet på medlemskap och förutom att det tydliggör din tillhörighet till klubben så är det även en ovärderlig inkomstkälla för föreningen. Idag är vi drygt 1200 medlemmar.
Att vara medlem i Degerfors IF kostar 1 krona om dagen, 365 kronor per kalenderår! För en hel familj, oavsett antal familjemedlemmar är priset 700 kronor/år.

Inför säsongen 2020 kan vi nu presentera några nyheter/varianter på olika medlemskap;
Medlemskap+matchtröja, 860Kr
Matchtröjan för 2020 få du i god tid före seriepremiär. Kom ihåg att ange din storlek och möjlighet finns att hämta tröjan på vårt kansli eller i samband med en hemmamatch. Vill du ha tröjan per post tillkommer en portokostnad på 100kr.
Medlemskap+Halva Potten, 665kr
Oavsett om du är på plats på Stora Valla eller om du har förhinder att närvara så har du chansen att vinna i Halva Potten-lotteriet!
Som prenumerant får du ett nummer som du sedan har i alla 15 seriematcherna på hemmaplan under 2020. Vinstnumret lottas ut under matchen och anges på vår hemsida dagen efter match.
Under 2019 har vi delat ut över 120.000 i vinstpengar!
Prenumerationen gäller en (1) lott för 20kr.

Betalningsalternativ:
Bankgiro 658-8933
  Ange personnummer, mobilnummer och mail-adress.
Swish 123 628 43 01
  Ange personnummer och mail-adress
Via din summa på inbetalningen ser vi vilket medlemskap du önskar.

Medlemsbreven skickas via e-post så vi uppmanar alla som inte har lämnat fullständiga uppgifter att kontakta oss och lämna mobilnummer och e-postadress för att få info inför matcher och andra händelser i klubben.
Inför varje hemmamatch i Superettan 2020 har du som medlem i Degerfors IF möjlighet att besöka kansliet för matchgenomgång av Tobias Solberg och/eller Andreas Holmberg
Vi har inget krav på föranmälan utan du som medlem (visa medlemskort) är varmt välkommen till kansliet 1 timme innan matchstart.
Våra medlemmar är viktiga för oss, ni är grunden i vår idrottsförening och är guld värda, vi jobbar ständigt på att göra det ännu trevligare för er tillsammans med oss på Stora Valla och med medlemsförmåner och andra aktiviteter.
Det är viktigt för oss som klubb och på Föreningen Svensk Elitfotboll att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den data vi sparar hos oss.
Vårt mål att skapa en så bra fotbollsupplevelse som möjligt för dig. Vi behöver därför dina personuppgifter för att kunna kommunicera med dig och för att du ska kunna använda våra digitala tjänster.
Den nya lagen innebär att du som kund har ett antal rättigheter. Du har bland annat rätt att beställa hem ett registerutdrag med dina uppgifter som vi har om dig, som tex namn och kontaktuppgifter samt din köphistorik.
Vill du veta mer?
Om du vill veta mer dina rättigheter eller hur Svensk Elitfotboll hanterar dina personuppgifter?
Besök http://www.svenskelitfotboll.se/allmanna-villkor/ samt http://www.svenskelitfotboll.se/integritetspolicy/.