Drömmål av Gyau och ny straffräddning av Rossbach, men poängen uteblev på Tele2 Arena

Nej, det blev inga poäng med hem till Degerfors den här kvällen. Djurgården inledde piggt och tog ledningen efter bara en minut. En vacker kvittering av Joe Gyau 18 minuter senare och ny straffräddning av Sondre Rossbach hjälpte föga, då Djurgården var betydligt mer effektivt och kunde vinna med 4-1. Alexander Hedén Lindskog fick i den 84:e matchminuten göra sin allsvenska debut när han bytte av Karim Mammar.

Sammandrag

Presskonferens

Matchfakta

Mål: 1-0 Gustav Wikheim (2′), 1-1 Joe Gyau (20′), 2-1 Musa Qurbanli (23′), 3-1 Musa Qurbanli (34′), 4-1 Marcus Danielson (64′).