Skip links

Framtidsfonden

VI BYGGER FRAMTIDENS DIF!

Förra året var hela sju stycken unga löften uttagna i olika landslagsläger på Bosön. Det är ett kvitto på att föreningen tillsammans med Akademin och fotbollsgymnasiet jobbar rätt med utbildningen av ungdomsspelare. Kunskap och trygghet är en otrolig viktig grund i detta bygge.

Nu vill vi ha din hjälp för att Degerfors IF ska kunna fortsätta leverera välutbildade spelare som kan ta steget till elitfotbollen.

Målet är att samla in minst 250.000 kr i Framtidsfonden under 2019 – alla pengar behövs och varje bidrag räknas! Senast kom vi tillsammans upp i fantastiska 208.000 men visst kan vi lite mer allihopa. Man kan bidra med stort och smått. Vid en av årets hemmamatcher skänkte vinnaren av ”Halvapottenlotteriet” halva sin vinst till Framtidsfonden, Tusen tack!

Vi hoppas att även DU har möjlighet att ge ett bidrag!
– ”Många bäckar små bildar en stor å”.

Swisha 123 395 18 11
 eller sätt in ett belopp på Degerfors IF:s bankgiro 658-8933 märk betalningen ”Framtidsfonden”.