Skip links

Händelserik helg för föreningens lag

Herrlaget möter Örebro Syrianska klockan 13:00 idag, lördag. Men helgen har mycket mer att erbjuda alla rödvita supportrar.

Lördag, (hela dagen)

Efter att ha nått slutspel i hallvärmländskan ska damerna ta sig an en ny inomhusutmaning. Under lördagen går laget in i grupp A i turneringen varje damernas (brukar heta varannan damernas men saknar i år herrlag). Rävåsens IK, Sköllersta IF och Garphyttans IF står för motståndet i Karlbergshallen. De två högst placerade lagen i varje grupp tar sig vidare till semifinal. Här är Degerfors spelprogram:

Rävåsen, 09:00
Sköllersta, 11:00
Garphyttan, 12:20

I gruppspelet pågår matcherna i 15 minuter. I semifinaler och final är det 20 minuter som gäller.

Lördag, 15:30

Efter herrarnas träningsmatch mot Örebro Syrianska är det dags för föreningens U19-lag att ta emot Varbergs BoIS FC i ligacupens A-slutspel. Under hösten vann Degerfors IF en jämn grupp med bland annat Karlslunds IF och BK Forward. Slutspelet pågår under hela februari och DIF kommer ställas mot klubbar som IFK Göteborg och IF Elfsborg.

Matchen mot Varberg spelas på Stora Vallas konstgräs.

Söndag, 15:00

Även U16 vann sin grupp i ligacupen och gick därmed vidare till slutspel. I första slutspelsmatchen tar laget emot Halmstads BK på Stora Vallas konstgräs. Avspark på söndag, klockan 15:00.