Skip links

Lagbiljetter

Ta med dig hela laget till Stora Valla och se när Degerfors tar emot sina motståndare. Det blir en spännande och rolig upplevelse för hela föreningen.

Lagbiljetter
Degerfors IF erbjuder alla ungdomslag, klasser eller andra ungdomsgrupper att beställa lagbiljett från 70 kronor*/person till Degerfors IFs hemmamatcher under säsongen. Gäller för lag upp till F18 och P18. Villkoret för lagbiljett är att den omfattar minst 15 personer och att maximalt en tredjedel av totalantalet är vuxna. Platserna är Ståplats.

Gruppbiljett Förening
Om föreningen vill anordna en resa för ledare, sponsorer eller annan grupp har vi en mycket förmånlig rabatt på sittplatsbiljetter*. Villkoret för gruppbiljetter är att den omfattar minst 20 personer. Priset är 150 kronor per person och biljetter gäller till numrerad sittplats på Huvudläktaren.

*Vi reserverar oss för att sittplatsbiljetter kan vara slåtsålda till vissa stor matcher och då gäller det endast ståplats.