Skip links

Mat & Dryck

Tycker du också att det är gott med något snacks, mat eller dryck till matchen? Vi erbjuder det mesta i våra kiosker, på altanen eller i våra loger. Välkomna!

Supportertältet

All publik är välkomna till “Tältet” som erbjuder mat och dryck precis vid planen för en fantastisk matchupplevelse. Tältet är öppet före, under och vid vinst även efter matchen.

Klubbhuset / Altanen

Matchvärdsgäster serveras mat och försnack av tränare i Klubbhuset. Altanen erbjuder dryck och snacks precis vid planen för en otrolig upplevelse. Baren är öppen före och under matchen. I pausen serveras kaffe och bulle i Klubbhuset.

Kiosker

På Stora Valla finns kiosker belägna nära både stå- och sittplats. Här serverar vi snacks, dryck och mat i form av korv i bröd och hamburgare.

Logerna

I logerna serveras god mat och dryck. Här finns även bar öppen under pauserna. Boka loge!

Betalning

Vi erbjuder betalning via Swish, kreditkort eller kontanter.