Skip links

Pensionärspoolen

Pensionärspoolen består av ett glatt gäng pensionärer med vitt skilda yrkesbakgrunder som träffas regelbundet för att arbeta med olika uppgifter på Stora Valla och på så sätt stötta Degerfors IF.

Gruppen utför arbetsuppgifter som Degerfors IF vill ha utförda på arenan samt uppgifter som normalt är kommunens ansvar men som inte blir utförda på grund av bristande resurser.
Allt detta för att arenan skall tilltala både aktiva och besökare.

Arbetsuppgifterna kan vara allt från stora snickeriarbeten som byggande av altaner, målning, gräsklippning, städning och kaffekokning vid hemmamatcher.
Plantäckning vid otjänlig väderlek är en annan uppgift och även snöskottning av A-plan har stått på repertoaren.

Målet med arbetet förutom en träffpunkt och social samvaro är naturligtvis att det skall komma Degerfors IF till nytta i form av ekonomisk kompensation till föreningen från Degerfors kommun.

Arbetet som lagts ner håller en otroligt hög kvalité där yrkesskicklighet och erfarenhet verkligen syns på det fina resultatet.
Med pensionärspoolens fina arbete och stora engagemang har arenan utvecklats mycket positivt.

Nyheter Samhällsengagemang

Degerfors IF satsar ytterligare på damlaget inför 2020

Degerfors IF satsar ytterligare på damlaget inför 2020

Det har troligen inte undgått någon att Degerfors IF:s satsning på ett damlag slog väl ut för säsongen 2019. Damlaget vann överlägset sin serie i div. 4 Östra med 11 vinster, 1 förlust och 80 gjorda mål och bara 6 insläppta. Nu blickar Degerfors IF:s damlag fram mot en ny säsong under 2020 och spel […]

Strategidag Degerfors IF Dam

Strategidag Degerfors IF Dam

Under den gångna helgen var det dags att summera första verksamhetsåret för damlaget, utvärdera vad som fungerat och planera för det som kan förbättras till nästa år. Sportsligt var 2019 en succé, men vi kan alltid bli bättre. Det gäller att hålla i det som funkat, utveckla det som kan göras bättre och skaffa in […]

Tillsammans firar vi Degerfors IF:s damlag

Tillsammans firar vi Degerfors IF:s damlag

I anslutning till Upplevelsematchen mot Östers IF på Stora Valla den 26 oktober kommer det även hållas en oktoberfest på Tunet under kvällen. Vi kommer där att fira Degerfors IF:s damers serieseger i div.4 Östra. Underhållningen för kvällen är Jansson Frestelser. Biljetterna säljs på Degerfors IF:s kansli och på Bosna. Det finns två biljetter att […]