Skip links

Pensionärspoolen

Pensionärspoolen består av ett glatt gäng pensionärer med vitt skilda yrkesbakgrunder som träffas regelbundet för att arbeta med olika uppgifter på Stora Valla och på så sätt stötta Degerfors IF.

Gruppen utför arbetsuppgifter som Degerfors IF vill ha utförda på arenan samt uppgifter som normalt är kommunens ansvar men som inte blir utförda på grund av bristande resurser.
Allt detta för att arenan skall tilltala både aktiva och besökare.

Arbetsuppgifterna kan vara allt från stora snickeriarbeten som byggande av altaner, målning, gräsklippning, städning och kaffekokning vid hemmamatcher.
Plantäckning vid otjänlig väderlek är en annan uppgift och även snöskottning av A-plan har stått på repertoaren.

Målet med arbetet förutom en träffpunkt och social samvaro är naturligtvis att det skall komma Degerfors IF till nytta i form av ekonomisk kompensation till föreningen från Degerfors kommun.

Arbetet som lagts ner håller en otroligt hög kvalité där yrkesskicklighet och erfarenhet verkligen syns på det fina resultatet.
Med pensionärspoolens fina arbete och stora engagemang har arenan utvecklats mycket positivt.

Nyheter Samhällsengagemang

Nya sponsorer till damlaget – vill du vara med?

Nya sponsorer till damlaget – vill du vara med?

Nu kan alla, såväl företag som privatpersoner, vara med och utveckla vår damsatsning. Flera har redan klivit ombord. De senaste hittar du längre ner i det här inlägget. Privatpersoner som sponsrar laget med 300 kronor, och företag som sponsrar laget med 895 kronor (exklusive reklamskatt) får sitt eller företagets namn i vårt programblad till varje […]

Dags för Degerfors IF Damcup: ”Åtta ganska jämna lag”

Dags för Degerfors IF Damcup: ”Åtta ganska jämna lag”

Efter att ha deltagit i hallvärmländskan och varje damernas är det på lördag dags för en sista inomhusturnering innan de vanliga träningsmatcherna börjar. Den här gången håller damerna till på hemmaplan då föreningen arrangerar Degerfors IF Damcup i Stora Vallahallen (bollhallen). – Sköllersta/Skyllberg vann förra året och jag tror att det är åtta ganska jämna […]

Här är sponsorerna som bygger damlaget

Här är sponsorerna som bygger damlaget

Nu kan alla, såväl företag som privatpersoner, vara med och utveckla vår damsatsning. Flera har redan klivit ombord och vilka de är kan du läsa längre ner i det här inlägget. Privatpersoner som sponsrar laget med 300 kronor, och företag som sponsrar laget med 895 kronor (exklusive reklamskatt) får sitt eller företagets namn i vårt […]