Skip links

Pensionärspoolen

Pensionärspoolen består av ett glatt gäng pensionärer med vitt skilda yrkesbakgrunder som träffas regelbundet för att arbeta med olika uppgifter på Stora Valla och på så sätt stötta Degerfors IF.

Gruppen utför arbetsuppgifter som Degerfors IF vill ha utförda på arenan samt uppgifter som normalt är kommunens ansvar men som inte blir utförda på grund av bristande resurser.
Allt detta för att arenan skall tilltala både aktiva och besökare.

Arbetsuppgifterna kan vara allt från stora snickeriarbeten som byggande av altaner, målning, gräsklippning, städning och kaffekokning vid hemmamatcher.
Plantäckning vid otjänlig väderlek är en annan uppgift och även snöskottning av A-plan har stått på repertoaren.

Målet med arbetet förutom en träffpunkt och social samvaro är naturligtvis att det skall komma Degerfors IF till nytta i form av ekonomisk kompensation till föreningen från Degerfors kommun.

Arbetet som lagts ner håller en otroligt hög kvalité där yrkesskicklighet och erfarenhet verkligen syns på det fina resultatet.
Med pensionärspoolens fina arbete och stora engagemang har arenan utvecklats mycket positivt.

Nyheter Samhällsengagemang

Tillsammans firar vi Degerfors IF:s damlag

Tillsammans firar vi Degerfors IF:s damlag

I anslutning till Upplevelsematchen mot Östers IF på Stora Valla den 26 oktober kommer det även hållas en oktoberfest på Tunet under kvällen. Vi kommer där att fira Degerfors IF:s damers serieseger i div.4 Östra. Underhållningen för kvällen är Jansson Frestelser. Biljetterna säljs på Degerfors IF:s kansli och på Bosna. Det finns två biljetter att […]

DIF damerna vinner serien

DIF damerna vinner serien

Under hösten 2018 flyttades Degerfors IF damlag från ungdomsverksamheten till ”moderskeppet” Degerfors IF och sportchef Patrik Werner tog tillsammans med Yrjö Toivonen och Sören Jönsson över ansvaret att träna damlaget. Från i höstas, under vintern och i serien har damlaget inte bara rensat rent runt sitt mål, de har också utökat truppen och har idag […]

Serieledarna Degerfors IF dam – Råda IK

Serieledarna Degerfors IF dam – Råda IK

Ikväll fredag den 30 augusti möter Degerforsdamerna Råda IK för tredje gången denna säsong. Matchen spelas på Råda IP med avspark 18:30, senaste mötet lagen emellan slutade med seger för våra rödvita damer med 7 – 0. Tränare Patrik Werner inför kvällens match…   Fem matcher kvar… Ja, det har rullar på under hela året […]